Strålande T-shirt



Gillar du nördiga saker? Ja då blir du garanterat kung med denna T-shirt.
Denna WIFI T-shirt visar nämligen hur stark signal de trådlösa nätverken har där du för tillfället befinner dig.
Nätverken som stöds är naturligtvis de som har 802.11b eller g som standard - detta står också tryckt på tröjan som en extra kul nörd funktion.
Animerad dekal och batteri kan enkelt plockas bort så att T-shirten kan trvättas. Med en sådan här urcool funktion lär tröjan användas en del.

Over You


E-Type - Tide


Sex tips...



Här följer ett viktigt tips för den som har hittat en skön blogg. Lägg in er på http://www.bloggkoll.com och få koll på alla era favoritbloggar. Ja det var ju bara ett tips. Men sex får ju tydligen upp ögonen på folk. Hehe :P

Bakis?



Bakis lindrar baksmällan, på enklast möjliga sätt: lös två brustabletter i ett stort glas vatten och drick innan du lägger dig. Bakis är ett kosttillskott som bidrar till att effektivt återställa en rubbad vätskebalans i kroppen efter alkoholkonsumtion. Förlust av viktiga salter och vätska kan ge upphov till de besvär som ofta förknippas med baksmälla. Genom att återföra dessa ämnen kan Bakis hjälpa kroppen att återhämta sig snabbare. Förpackning om 20 tabletter = 10 doser. Obs! För stor konsumtion av alkohol är skadlig för kroppen, drick med måtta.

Japp de säljs för 49kr på Teknikmagasinet. :)

Go Go Yellow Screen



Det har kommit ut en helt ny låt med Cliff Wedge, låten heter Go Go Yellow Screen. Den påminner ganska mycket om orginalet. Låten är faktiskt ganska bra. Här kommer orginalet från 80 talet med Digital Emotions. Känner ni det gamla disco dunket ta tag i er rumpa så börja skaka den och dansa :)

Ok, ni får den nya låten också, tyvärr bara ljud...


Manga tecknad outfit



Japp, tecknat i dubbel bemärkelse. Ja det vi ser är en tjej med en kroppsmålning föreställande en tecknad manga tjej. Frågan jag ställer mig. Skulle ni kunna gå ut i bara en kroppsmålning?

Venedig


Sköna snygga tofflor...



Eller?

Härligt hemma spa



Med dessa spa lampor kan man få ett väldigt inbjudande spabad. Kanske ett romantiskt bad med din älskade?


Olika lampor och färger med sugploppar

Broken...


Seether - Broken


Det har varit dött ett tag från mig här. Skyller på fint väder och trasig dator. Nu lovar jag inget alls, jag lägger helt enkelt upp när jag känner för det. :)

RSS 2.0